ASK / Vendéen gezinsdag

Met deze link krijgt u een impressie van de Gezinsdag 2016De afstammelingen Keuring  / Vendéen gezinsdag is ieder jaar weer één van de belangrijkste activiteiten voor onze vereniging. De afstammelingen keuring afgekort ASK, is en keuring voor nesten van onze fokkers die op deze dag de leeftijd van 9 maanden hebben bereikt. Ook dit jaar weer organiseren wij deze dag op 13 september a.s.

Waarom deze keuring. En waarom is dit dan een van de belangrijkste activiteiten?
Voor de fokker en zijn collega fokkers van belang om te kunnen  zien wat zijn of haar combinatie heeft gedaan.
De keurverslagen komen in onze database en zijn openbaar voor onze fokkers. Zo kunnen we weer van elkaar leren. Iets wat de rassen alleen maar ten goede kan komen.

Voor iedere bezitter van een jonge (Basset) Griffon Vendeen is het leuk om een deskundige beoordeling van zijn hond te krijgen en eens de sfeer te proeven van een echte keuring.
Misschien bent u wel zo enthousiast geworden dat u besluit om nog eens naar een show te gaan. Op de ASK dag is er geen competitie, het is een inventarisatie en een bespreking van de kwaliteit van de gefokte honden op dat moment. Er zijn dus geen winnaars en geen verliezers.
Met deze link krijgt u een impressie van de Vendéen Gezinsdag 2016